TV-sändningen dag 2

I kväll fick vi se den första ”vanliga” Big Brothersändningen. Det är lite besvärligt med namnen är så länge. Både för deltagarna själva och för mig.

Det var ett smart drag av producenterna att skicka in ett par som inte får avslöja att de är ett par. Emma och Rickard. Han passade på att krama Sonia i soffan fast Emma satt bredvid. Han låtsades också inte riktigt komma ihåg vad hon hette. Men sedan la de sig i samma säng. Där gäller det att de passar sig!

Apropå sängar, hur många sängar finns där? Alla är dubbelsängar, tror jag. Är där åtta sängar så blir en utan, och då finns ju loftet, eller kojan, eller vad de kallar det. Men en kille la sig ändå i vardagsrummets soffa. Han ville inte ligga bredvid en kille. Speciellt inte den bjässe som var den enda som var ensam i sin säng. Och inte ville han ligga vid killen i loftet, eftersom han var bi. Jag förstår honom precis. Skulle nog gjort likadant.

Vad skall man tycka om glashuset i Skärholmen då? Har inte tittat så mycket på den sändningen fast den är gratis. Jag har fått uppfattningen att båda killarna är ett par riktiga puckon! Stackars tjejer som skall dela den lilla ytan med dem under en vecka, eller var det två?

Programmet sågas av Aftonbladets kommentatorer.
Men det finns journalister som försvarar det! Och han har nog rätt. De som kritiserar programmet går mest på hörsägen och tidningarnas skriveri. Är det sexet man är upprörd över så finns det minst två dokusåpor som är värre.

Sedan en helt annan sak:
Våren spås bli kall! Usch!

Kolla andra bloggar om , , , ,

Det här inlägget postades i Deltagare, Kvällens program. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s