TV-sändningen dag 3

Nu börjar man få en viss känsla för hur huset är, men det är fortfarande svårt att hålla reda på personerna.

Dagens uppdrag som bestod i att deltagarna fick välja trygghet eller äventyr och på det viset delades in i två grupper. Äventyrsgruppen fick ta på sig en speciell el-dräkt. Trygghetsgruppen parades ihop två och två och låstes till varandra med handbojor. Sedan fick trygghetsgruppen i uppgift att föra en ögla runt ett rör som gick i olika krökar. När öglan nuddade röret fick äventyrsgruppen en stöt. Jag tycker det var lite otydligt hur otäck stötar var. Det var också dålig redovisning för hur det gick för olika par att utföra uppgiften.

Annars hände väl inte så mycket? Jo förresten. En av tjejerna, jag fattade aldrig vem, ville inte duscha i badkläder. Två andra tjejer fick hålla upp en handduk framför duschen så att hon kunde duscha naken. Och de lyckades hålla handuken hela tiden, och det kom inte in någon nyfiken grabb!

Glashuset då? Tja, jag begriper inte hur tjejerna där står ut med de två puckon de delar den lilla ytan med! Gurkan drack mjölk direkt ur paketet och begrep inte varför tjejerna klagade. Det är ju äckligt!

Sedan en helt annan sak:
I morgon börjar bokrean!

Det här inlägget postades i Kvällens program. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s