Jessica lämnar Huset

Läste just nu att Jessica lämnat huset i eftermiddag. Det är tråkigt. Jag började gilla henne, även om jag var rejält kritisk till henne i ett inlägg i går!

Jessica ”plockades ut” ur Huset för att hon inte sovit på två dygn.  Pelle Porseryd säger att ”alla deltagarna har genomgått en grundlig psykologisk utvärdering innan de gått in i huset”. Men det tycks inte ha hjälpt. Eller det har det säkert, men man kan nog inte sortera människor så bra, och förutse hur de reagerar under den press som det säkert är att vara i Huset. Pressen är ju minst dubbel. Dels den ständiga övervakningen och dels ensam med en massa nya människor.

Men vi skall vara tacksamma för att produktionen är observanta på deltagarnas psykiska hälsa och ingriper! För ingen vill väl att BB-deltagandet skall göra dem sjuka för kortare eller längre tid. Även om det betyder att vi får klara oss utan Jessica i TV-rutan!

Annonser
Det här inlägget postades i Deltagare, Utgång ur huset. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jessica lämnar Huset

  1. Bert skriver:

    Varför han var min favorit. Jag gillar vissa som är lugna som hon

  2. Nova skriver:

    Nej, det är svårt att veta innan levt instängd ett tag, det är oehört påfrestande och utelämnande att leva så nära totala främlingar, men den paranoia som både Rickard och Jessica uppvisade är ganska starka reaktioner. Jag skulle föreslå att de ändrar testerna tills nästa gång, för de verkar inte ha varit grundliga nog. Bra att de reagerar fort och snabbt plockar ur dem som klappar ihop, men ändå, det känns inte speciellt bra att se så unga människor springa omkring psykotiska och rabbla konstiga konspirationsteorier och annan totalt utflippad rappakalja.. Det är ännu en sak de måste leva med sedan, att flera miljoner har sett dem när det händer och att de klippen finns kvar för alltid. Deras barn kan ju få syn på det framöver.. Det finns ett par stycken till som ligger i riskzonen: Cilla och Katerina för att ta två exempel. De verkar må lite bättre nu, men det var nära ögat för dem bägge två, så jag undrar jag om de håller..

    Jessica och Ebba var oerhört tråkiga personer att titta på så det går helt obemärkt förbi att de försvann. Kring Rickard hände det lite mer.. Det var oerhört roande att se denna totalt hjärndöda tönt gå runt och tro att han var husets orakel och hunk..! Snacka om att ha noll verklighetsförankring! Han är varken snygg eller speciellt smart, inte i huset och inte på utsidan heller.. Möjligen i det nördgäng han lär umgås..
    Mer självupptagen idiot får man leta efter. Rodney känns rent ödmjuk i jämförelse..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s