Rickards mamma går till atack

Rickards mamma har skrivit till Expressen.

Jag förstår om hon och resten av familjen och vänkretsen är frustrerade och har det besvärligt. Men att snabbt och ogenomtänkt gå till Expressen är nog inte det bästa sättet att tackla problemet. Jag skriver ”ogenomtänkt” eftersom det gått så få dagar samtidigt som hon förmodligen är upprörd, orolig och ledsen. Brevet är kanske skrivet i affekt.

Som någon påpekat, hon söker medias uppmärksamhet, precis det som knäckte sonen!

Vad innehåller brevet då? Jo, bl.a. är hon förargad över att sjukhusräkningarna hamnar hos familjen och inte hos BB-produktionen. Men snälla nån, för myndiga patienter går väl sådana räkningar alltid till patiensens folkbokföringsadress.  Har BB-produktionen vägrat att betala dessa?

Att sedan redan nu börja prata om att de borde ge ekonomisk ersättning i form av fester etc. är inte lämpligt. Tala hellre om skadestånd i så fall. Pengar som Rickard kan använda efter eget val. Men sådant kan vänta tills man vet hur det går för honom.

Och hur det går för Rickard vet vi ju inte än. ”Mamman” uttalar sig även i Aftonbladet: ”Det är en gåta för läkarna. De har aldrig sett något liknande. Han har aldrig varit sjuk förut”.

Annonser
Det här inlägget postades i Debatt om Big Brother, Deltagare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s