Nya deltagare?

Dag ett var det 17 personer som klev in i Huset. Det var den 20 februari. Snart en månad sedan.  Könsfördelningen var 8 killar och 9 tjejer.

Sedan dess har 2 killar och en tjej kommit in i huset. Och det betyder att sammanlagt har 10 killar och 10 tjejer gått in i Huset. Lika många av varje kön alltså.

Just nu finns det 8 killar man bara 6 tjejer i Huset. Den ojämna fördelningen beror på att 2 tjejer, men ingen kille, röstats ut. De som lämnat huset på annat sätt är 2 killar och 2 tjejer.

I huset är det totalt 14 personer kvar. Jag tror att det är ca 15 veckor kvar. Om en deltagare skall  röstas ut varje vecka och 3 personer skall finnas kvar i finalen så borde det finnas 17 eller 18 personer i huset just nu. (Är lite osäker på exakta antalet utröstningar som återstår.) Om ingen lämnat Huset på annat sätt än via utröstning så skulle det varit 18 personer där i dag, så låt oss gissa att det är det antal som borde finnas i Huset för att det rent matematiskt skulle bli rätt på slutet. Då saknas 4 personer i dag!

Slutsatsen är att vi kommer att få se en hel del jokrar som på olika sätt skall komma in i Huset. Förmodligen inom närmaste månaden, för sådana skall inte komma in för sent. Kan bli spännande. Jag hoppas på fler tjejer! 🙂 De är trevligare att titta på! 😉
(Alternativt så skippar man utröstningar under ett antal söndagar, men den lösningen tror jag inte på!)

Spekulationer? Javisst! Men det är ju lite grejen med Big Brother, att många har åsikter, tankar och idéer om programmet och deltagarna ur många olika synvinklar.

Lägger upp en liten omröstning för de som vill gissa på om det kommer in någon eller några nya nu på söndag.

RÄTTELSE:

Måste be om ursäkt för en del faktafel i texten ovan!
När Rickard togs ut ur huset var han och Katerina nominerade. Man stoppade omröstningen och eftersom Katerina hade flest röster (”stanna kvar-röster”) så ansåg man att den utröstade redan hade lämnat huset och lät det vara så. Alltså är det tre som blivit utröstade. Och Ebba och Rickard var ju i detta avseende en person. De var ju förutbestämda att lämna huset samtidigt.

Så det är bara 2 personer som saknas Huset, jämfört med idealplanen, inte 4 som jag fick det till tidigare! Men det saknas fortfarande folk i Huset för att det skall räcka till utröstning varje vecka och ändå finnas mer än en person kvar till finalen!

Annonser
Det här inlägget postades i Deltagare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s