Rickard försökte ta livet av sig, enligt Aftonbladet m.fl.

Som vanligt är det Rickards mamma som talar ut i Aftonbladet. Enligt henne försökte Rickard springa ut framför en bil för att bli överkörd. Även Nyheterna24Nöje skriver om det. Och jag har ingen anledning att betvivla det, om nu någon skulle dra andra slutsatser av detta inlägg.

Kan man verkligen bli så här psykiskt sjuk på så relativt kort tid som det handlade om här, utan att det fanns indikationer som psykologerna skulle sett i testerna före antagandet till BB? Fans det latent hos honom sedan tidigare, och detta var det som triggade igång det hela? Jag har inga djupare kunskaper om sådana här saker, men man undrar ju. Hur hade det gått om han blivit kvar till de verkliga prövningarna börjat? Eller hade det satt fokus på annat så att han klarat sig bättre?

Sådant här är svårt. Och det är naturligtvis tråkigt för Rickard, hans familj och andra i hans närhet. Men att lägga hela skulden på Big Brother är att gå för långt, även om de också har ett ansvar.

Sedan finns det en konstig och motsägelsefull mening i Aftonbladets artikel: ”Rickard är nu friskförklarad men ännu inte kapabel att jobba.” Är man inte kapabel att jobba så borde man inte vara friskförklarad enligt min ringa mening.

Annonser
Det här inlägget postades i Andra om Big Brother, Deltagare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s