Nakenhet

För så där 40 år sedan var det vanligare att tjejer på badstranden gick topless än att de hade överdel. Även när de rörde sig runt på stranden eller i vattnet. I dag använder nog tjejer överdelen på badstränderna till 100%. T.o.m. småtjejer i treårsåldern.

Min erfarenhet är att man är mer prydd i Sverige än i många andra europeiska länder. I BB-huset är de flesta tjejer mycket noga med att hålla för brösten när de byter om eller duschar. Några undantag finns. I första BB, där inget sex alls verkar ha förekommit, fanns det en joker som var inne en kort tid. Hon brydde sig inte, utan bytte underkläder, även trosor, rätt upp och ner. Och en norsk tjej slutade ha bikinin på när hon duschade, utan gjorde det helt naken.

Bilder man sett från BB i andra länder tyder på att man är mer ogenerad där. När det gäller killar har jag mindre koll. (Intresserar mig mindre. 😉 ) Men i år har några av dem inte varit rädda för att visa vad de har.

Bröst i frihet

Tjejerna i oasen tycks vara mindre rädda för att visa sig topless. Trevligt tycker jag. En orsak till att många är så prydda är nog att de är rädda för att hamna på bild som sedan sprids på internet. Så som bilden här intill redan har gjort. Egentligen borde inte problemet vara att tjejerna är halvnakna. Problemet borde vara att det är ett problem!

Annonser
Det här inlägget postades i Deltagare, Händelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s