Vissa deltagere förändras efter ett tag i Huset

Efter en tid i BB-huset så förändras deltagarna. En del mer, andra mindre. Minst en gjorde det mycket snabbt och blev utlyft ur huset. Tänker förstås på Rikard. Hur det var med Jessica vågar jag inte ha en åsikt om. Inte omöjligt att hon spelade ett spel eller en roll, men samtidigt hade hon sömnproblem.

Jag skulle tro att Katerinas beteende inte är det samma som utanför huset eller de första dagarna. Hon pendlar mellan att vara arg och bita ifrån omedelbart till att vara blödig och vilja allas väl. Tröttsamt, inte minst för henne själv.

Jag tror att Vanessa har börjat bita ifrån hårdare mot andra deltagare. Inte bara mot Katerina.

Att Roza förändrat sig beror ju på att Niklas försvann. Hennes reaktion de första timmarna liknar nästan det som man förväntar sig av någon som får ett dödsbud.

Förutom dessa lite större personliga förändringar över tid så finns det sådana förändringar som är mer allmänna och lättare att förutspå och förvänta sig. Många blir ju lite mer säker på sig själv efter en tid och glömmer kamerorna. Och en del blir sexuellt frustrerade. I det fallet glömmer de dock inte kamerorna.

En del försöker vara vän med alla, men lyckas olika bra.

Det här inlägget postades i Deltagare. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vissa deltagere förändras efter ett tag i Huset

  1. nina skriver:

    alltså denna kvinna är hemsk.. vem tror hon att hon är? jätte läppar och en kattnäsa.. och jobbar som lärare för lågtadie barn… hallo… vad är det? ska en fröken stå i tv och dansa sexiga danser och supa.,,, hoppas hon får sparken, för hon är verkligen inte lämplig som lärare..och sen går hon runt och skäller ut folk när hon känner för det,,, jag hoppas att vanessa garvar åt henne för hon är kokt… och förresten… kul för hennes nya kille se henne åma sej i tv…riktig jubel idot. ställ dej i skamvrån-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s