Basshunter skall gå in i Huset

Det är ju tradition att BB-deltagarna spelar in en egenskriven låt. Naturligtvis med video. Jag tror att det har varit så i alla svenska BB-omgångar. Det gjordes i alla fall i den allra först svenska BB-säsongen år 2000.

Det vanliga är att det byggs upp en studio i Huset. Sedan har det nog varit lite olika lösningar. Undra om inte t.o.m. inspelningstekniker har varit inne i rummet tillsammans med deltagarna vissa år. Men ibland har det skett på distans.

I år släpper man in Basshunter, alias Jonas Altberg, in i Huset för att hjälpa deltagarna att fixa en låt och inspelning. Man räknar med att han skall vara där två, tre dagar. Det blir säkert bra.

Basshunter har varit i ett BB-hus tidigare. Han deltog i en brittisk kändisversion. Var med i någon månad. Vet inget om hur den versionen fungerar. Är alla med en viss tid, eller är det utröstningar? Basshunter säger att han gillar BB-formatet. Kamerorna är bara en bonus, tycker han.

Man förberedde en kändisvecka före BB-2002, och jag har för mig att den blev av. Men hur mycket visades, och vilka var med? Jag kommer faktiskt inte ihåg något alls. Visade man något mer än korta snuttar?

Vid minst ett tillfälle har man haft kändisparty i BB-huset. En eller två kändisar sov över en natt. Den jag vet som gjorde det var Camilla Henemark, LaCamilla och året var 2003. Möjligtvis sov också dokusåpakändisen Meral Tasbas över. Hon besökte i alla fall både sovrum och badkar.

Annonser
Det här inlägget postades i Big brother före 2011, Händelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s