Nu är Rodney polisanmäld för ”sieg heil”

Jag har svårt att bli så upprörd som många tycks bli av några ”sieg heil”. Därmed inte sagt att det förmodligen var mycket olämpligt. Men det finns mycket som är olämpligt utan att vara förbjudet. Vill tillägga att jag såg inte hur och i vilket sammanhang det skedde.

Rodney

Hur som helst är Rodney nu polisanmäld. Eventuellt gör polisen en utredning och vill då kanske förhöra Rodney. Polisen säger att man kan komma att kalla Rodney till förhör och om han då inte dyker upp så kan de hämta honom.
Jag är helt säker på att om en sådan kallelse kommer så förmedlar BB-produktionen den till Rodney och ser sedan till att transportera honom till och från polisförhöret när det är aktuellt.

Men om man gillar att måla upp tänkbara alternativa händelser (kontrafaktisk historieskrivning) så kan man tänka sig följande scenario:
Polisen skickar en kallelse. Den når aldrig Rodney antingen för att den hamnar på fel adress eller för att BB-produktionen vägrar att vidarebefordra den. Vad gör polisen då? De skickar förmodligen en polis eller någon annan delgivningsman som skall överlämna kallelsen direkt i handen på Rodney. Men han är inte lätt att komma åt om inte BB-produktionen samarbetar. Kanske måste de då rent av begära husrannsakan?
Naturligtvis inträffar inte detta, för produktionen kommer att vara fullt samarbetsvillig. Jag bara fantiserar om hur det skulle kunna vara!

Det här inlägget postades i Deltagare, Händelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s