Vilka uppdrag och aktiviter vill ni se i BB?

Man har ju gått ifrån veckouppdrag där man satsar en del av matbudgeten för att kunna få ännu större budget om man klarar uppdraget. Men man lyckas ju ändå få deltagarna att ställa upp på alla uppdrag ändå.

Om jag tittar tillbaka på tidigare säsonger så finns det några värda att kommentera.

En favorit är dominobrickorna, något som engagerar en del och där alla måste ta det försiktigt. Många konfliktmöjligheter.

Flera omgångar hade man en lägereld ute på gården som skulle hållas i liv en vecka. Det uppdraget var lagt tidigt för att det var ett bra sätt att få deltagarna att prata två och två och lära känna varandra. För sitter man eldvakt ute på gården flera timmar på natten så hinner man prata en hel del. I och för sig inte min favorit. Men idén var inte så dum ändå.

Det där med fattig och rik sida har aldrig varit min favorit. Men det har man ju redan klarat av med ”Sibirienvistelse” för några av deltagarna.

Året 2002, det år då Kitty var med, hade man en 1800-talsvecka. Alla skulle gå i 1800-talskläder och inget smink fick använas. Badrummet stängdes men det fanns ett utedass på gården. Kommer inte ihåg hur det var med köket.

Vilka uppdrag eller aktiviteter skulle ni vilja se?

Annonser
Det här inlägget postades i Big brother före 2011. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s