Inför kvällens utröstning

Så var det snart dags för ytterligare en deltagare att lämna Huset. Den här gången blir det en av de ”stora” alltså en av dem som synts mycket. Gurkan (autonominerad)  Katerina och Peter är nominberade. Vem får gå?

Det verkar på kommentarer både här och på andra ställen som om Katerina och Peter har mindre stöd än Gurkan. Men tittar man på den omröstning jag har haft uppe här på sidan, där jag frågar efter vem man vill skall lämna Huset, så  får Gurkan minst stöd. 39% av de som röstat vill bli av med honom. Katerina har bäst stöd. Bara 27% vill ha ut henne, och 35% vill att Peter lämnar Huset. (Jag vet att det blir 101% om man summerar, men det beror på avrundningsfel.) Denna vecka slog omröstningen alla tiders rekord här på sidan. 358 personer har röstat! Och inlägget om denna utröstning har fått rekomdånga kommentarer. Tack alla. Det är roligt när man får lite respons!

Vem får gå, tja det är svårt att veta, men jag vill nog helst se Gurkan stå vid Grys sida i kväll. Jalla, Jalla Gurkan. (Skynda, skynda Gurkan.)

Det här inlägget postades i Kvällens program, Omröstningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s