Katerina fick gå!

Det blev Katerina som fick lämna huset! Vad lugnt det skall bli för de som är kvar! 🙂

Men de har ingen självklar person att gråta ut hos, vid behov!

Katerina är en av de som jag tänkt att jag borde ägna en helt eget inlägg. Det är hon värd. Skall försöka sammanfatta mina tankar runt henne.

Först och främst; Katerina är binär, dvs AV eller PÅ. Snäll, och vill alla väl i ena stunden, arg och skrikig och skäller på alla i nästa stund. Men att vara instängd i det där Huset får nog människor att bli annorlunda än vad de normalt är. Och de kan ju inte stänga in sig och gömma sig för omvärldens blickar.

Bland det första Katerina sa var att hon var kristen. Och jag har ingen anledning att tvivla på hennes tro och övertygelse, även om den i vissa delar avviker från vad jag är van vid i sådana sammanhang. Vet inte alls vilken kyrka eller församling hon är med i, eller står nära. Skulle gissa på pingströrelsen. Deras ”uttryck” är känslosamma och extatiska. Men jag tror inte de läser bönerna på latin, som Katerina gjorde vid minst ett tillfälle. Och finns det kristna som tillämpar fastan i någon stor utsträckning i dag? Hon talade ju om fastan när det var några ”frossardagar”. De som verkligen vill tillämpa någon form av fastan i dagsläget brukar nog hellre avstå från nöjen och lyx och förstås undvika att frossa under fastan, eller under stilla veckan (= veckan före påsk.)

Att svära vid Gud i tid och otid är som jag ser det snarast att betrakta som svära i betydelsen en svordom. ”Missbruka inte Herren din Guds namn” osv. (Heter kanske annorlunda i nya bibelöversättningen?)

Att spela på sex och t.ex. dansa sexigt tycker jag däremot inte behöver vara i motsättning till att vara kristen. Sex är ju en del av livet. En viktig del. Sedan har ju sex varit något som skall tyglas så fort det inte är inom äktenskapet och i barnalstrande syfte. Men det är väl något som till stor del varit något som de rådande samhällsformerna genom tiderna har ålagt kyrkorna att predika. Barn utan far blir lätt ett problem för samhället eller staten. Men att sätta barn till värden utan försörjare kan naturligtvis inte vara en god gärning, så vissa delar av moralen är naturligtvis kopplad till kyrkan och det kristna budskapet.

Och apropå sex så tycker jag att Katerina hade en av de sexigaste kropparna av tjejerna i Huset. (Kanske skulle ha en omröstning om sexigaste bruden i årets BB? Får se om det blir av.)

Katerina är nog en av de deltagare som det finns mängder av åsikter om! Hoppas inte hon har förstört något för sig själv genom att medverka. Hon var ju orolig för lärarjobbet vid något tillfälle. Men har hon bara bra referenser från tidigare läraranställningar så borde det gå bra,tror och hoppas jag.

Lycka till med resten av livet, Katerina!

Annonser
Det här inlägget postades i Utgång ur huset. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Katerina fick gå!

 1. Kia skriver:

  Enbart glad att hon fick lämna huset! Finns ingetkvar för henne att göra där, Crille och Gurkan har också tömt ut sin repertoar och är enbart tragiska att se och höra på. De klagar på de andra hela tiden och sitter och ugglar för sig själva, trista personer! Låt de lämna huset båda två!

  • Paulina P J Vikenquist skriver:

   De Mest Falska Är: Peter, Martin, Sara och Madde..! *Lär Er att på Insidan se..!*

 2. Paulina P J Vikenquist skriver:

  Sett en del av program.. och Anser att ”Katerina” Ska Tillbaka in i huset..! *Fy Tusan** så Äckligt Tråkigt det var denna kväll 20110511 och se reprisen..!!!** De Mest Falska Är: Peter, Martin, Sara och Madde..!!! *Ut med de..!** Det Är Min Åsikt så Se Till att Respektera min Åsikt..!

  ”Katerina” Ska In i Huset igen..!*** för *Tvi Vale** så Trist det Är i Huset efter att hon inte är kvar..!
  *** Rättvisa Framför Allt *** In med ”Katerina” Igen.. Tack..!

 3. davve skriver:

  Nej katerina skulle ha varit kvar. nu är det bara ett par väldigt tråkiga människor kvar. det märks redan att produktionen behöver spajsa upp saker själva nu när katerina rykte.

  katerina var den enda som livade upp stämningen i huset och gav tv-tittarna nåt extra att se på…

  nu blir det 4 tråkiga veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s