Veckans nominering Christian vs Gurkan

Det blir Christian mot Gurkan på Söndag! Den nomineringen får väl ses som ett resultat av paktspel.

Jag är inte förvånad. (Det blir mer intressant att se vem av de andra fyra som blir nominerad först! Sara och Martin är väl de hetaste kandidaterna.)

Kan vi få se Gurkan ryka på söndag? Jag hoppas på det i alla fall!

Och rösta gärna i högerspalten på vem du vill skall LÄMNA huset!

Det här inlägget postades i Nomineringar, Omröstningar. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Veckans nominering Christian vs Gurkan

 1. Teres skriver:

  Fy fan vad sur jag är att Big Brother lät folk nominera. Dom borde bara nominerat alla. Det är ju så jävla uppenbart att det är en pakt, speciellt efter att Sara frågade Peter ”vems sida” Martin egentligen stod på när han dansade med Chrille. SJUKT KASST att Big Brother inte håller på att man inte får lov att ha pakter, för det är EXAKT vad detta är. AH, blir så jävla sur, pantade jävla Big Brother.

 2. - skriver:

  BB är heller inte så snabb på att säga till när deltagarna pratar om nomineringarna. Tidigare har sådant prat avbrutits direkt! Och ibland bestraffats!

 3. figge skriver:

  dom här omröstningarna på den här sidan blir ju nästan aldrig rätt,
  av 11 stycken vem vill ni ska Lämna så var bara 2 eller 3 rätt
  gå ni på Avslutade omröstningar och räkna så får ni se,
  så när man går in här o kollar hur det ligger till omröstningarna så är det bara att tänka tvärt om så är det troligare att det blir så.
  tycker ändå att det är bra att man lägger upp omröstningar,lite konstig att det kan bli så fel så många gånger bara, ändra till rösta på din favorit istället på vem vill du ska lämna så kanske det blir mer rätt iallafall när det är fler än 2 som är nomnerade

 4. - skriver:

  Tanken är just att låta läsarna här rösta på motsatt sätt än i den riktiga omröstningen. Det har naturligtvis ingen betydelse hur frågan ställs när det är två nominerade, men har betydelse när det är fler.

  Men det lilla antalet röstande här, jämfört med den riktiga omröstningen, gör att man egentligen inte kan dra några slutsatser. Det gäller även för andra webbplatser som har liknande omröstningar.

  Det hela får mest ses som en kul grej. Jag har lagt märke till att det för det mesta blir fel. Men jag hade faktiskt inte räknat hur ofta.

  Jag kommer inte att ändra frågan för de få utröstningar som är kvar.

  Vad som är tråkigt just nu är att det ser ut som om de flesta här vill att Gurkan lämnar huset, och det brukar bli fel resultat. Men jag hoppas det är rätt den här gången! 😉

  TILLÄGG efter söndagens utröstning:
  Det visar sig att omröstningarna här faktiskt givit rätt resultat 4 gånger av 5 om man bara ser till de gånger som det varit två nominerade! Och det är bara då som det går att göra en rättvis jämförelse eftersom jag ställer en annan fråga än BB.

  • figge skriver:

   hur han du ta parti och visa det så tydligt? då kommer ju dom som gillar tillexempel gurkan inte gå in hit längre,
   och det kanske är därför omröstningarna här ser ut som dom gör?
   ingen bra sätt att få en rättvis bild av hur det ser ut då eller hur?
   vad är då meningen att lägga ut omröstningar?

   • - skriver:

    Ett poäng till dig! 🙂

    Jag talar om vad jag tycker. Men jag tror inte det skrämmer bort läsare för att de tycker annorlunda. Jag anser att jag inte är otrevlig eller går till direkt personangrepp på ett sådant sätt så att folk slutar läsa för den sakens skull.

    Och har läsarna så lite vilja att de röstar för att hålla med mig? Påverkar det röstandet alls så tror jag det är tvärtom, dvs de protesterar mot mitt ställningstagande och röstar tvärtemot!

 5. ... skriver:

  Är ni i big brother helt brända eller?? hur fan kan ni låta det va pakter i huset ni har skämt ut er själva först genom att fuska med röstning mot roddan, och sedan låta dom sätta Christian och gurkan mot varandra, förstår ni inte att ni kommer att mista alla era tittare. Peter är den falskaste personen i huset och martin och sara är bara så jäkla tråkiga. skärpning!!

  • gun skriver:

   Är du dum eller…………..Gurkan och Chrille hade ju sin pakt… alla röstade ju på alla…dom minst omtyckta blev nominerade… rätt att Gurkan åkte ut Peter är inte falsk… du vet nog inte vad det ordet betyder…..

 6. Nilla skriver:

  Lätt att Gurkan är den som ska UT ur huset idag!
  Han är helt för mycket. Numera ser man rätt igenom
  hans falska spel! Han är inte alls det minsta mån om
  alla människor så som alla verkar tro. Han är den som
  paktar mest av allt, o allt han gör, gör han för att han
  själv ska ta hem vinsten – o sen har HAN mage att
  snacka om pakter… *suckar*
  Snackar skit om precis allt o alla gör han med!!!

 7. gunnen skriver:

  låt alla i huset blir nominerade o hoppas äcklet peter åker ut han är den falskade i hela huset kolla sen baby doll som börjat försökar blir sexig roligt vaaa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s