Christian utslagen! Martin, Peter och en till i final.

BB överraskade alla i kväll. Att Martin var klar för final har vi vetat länge. I kväll fick Christian lämna Huset och BB. Så långt var allt normalt, förutom att Martin flyttats till ett speciellt finalrum. Att Christian fick lämna överraskade inte mig.

Sedan kom överraskningen. Peters namn lästes upp och han samt Sara och Simon trodde förstås att även han var utröstad, men i själva verket var han i final och visades in till Martin.

Sara och Simon finns kvar i huset och tror att de är i final, men en av dem är egentligen utröstad och får lämna Huset på tisdag! Grymt mot den utröstade, om ni frågar mig!
Vem av de två är finalklar? Jag skulle bli förvånad om det inte är Simon. Men osvuret är bäst!

Och hur valde de Peter till finalrummet? Och hur valde de vem av de två utröstade som får sitta kvar i Huset och tro att han eller hon är i final?
I veckans omröstning har Christian och en person till fått minst stöd. Jag gissar att det var Christian som hade lite bättre stöd än den andra utröstade, och att den med minst stöd får sitta kvar som ett slags straff, eller vad man skall kalla det. Men det kan vara tvärt om. BB:s tankar är outgrundliga! 🙂
Och var det Peter eller den andra finalklara som fick mest stöd av de två? Det borde vara så att han fick mest stöd och får sitta i finalrummet som en slags belöning. Men även den gissningen kan vara helt fel! Som sagt, BB:s tankar är outgrundliga!

Är Simon så säker som finalist som jag tror? Eller är det så att Sara är i final? Tja vem vet? Simon är som jag ser det den som varit lugnast och stabilast i Huset. Men belönas det? Han har i alla fall fått bäst stöd i de omröstningar jag haft här i bloggens högerkant. Men vem vet?

Det finns mycket att spekulera om fram till på tisdag. Och sedan kan man spekulera i vem som får vilken medaljplats. Tror faktiskt att Peter får 3:e-platsen och att Simon eller Martin vinner!
Jag gissar att de unga röstar på Martin och Simon har kanske mer stöd från de riktigt gamla tittarna, men de är kanske inte lika pigga på att ringa. Det har sagts i samband med tidigare BB-säsonger att andelen pensionärer bland tittarna faktiskt är betydligt större än vad man spontant tror.

Lämna gärna era spekulationer i kommentarer här!

Annonser
Det här inlägget postades i Händelser, Kvällens program, Nomineringar, Utgång ur huset. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Christian utslagen! Martin, Peter och en till i final.

 1. Kia skriver:

  Vet inte vailka du anser vara ”pensionär”? Men om det är alla över 30 så är jag en av dessa! Hur som helst så har Simon varit min favorit sedan dag ett, lugn , ärlig, saklig och vän med alla men ingen som man trampar på vilket Peter fått se. Det är också konstigt att man säger att Simon snackat skit om Peter bakom ryggen!? S talade ut med P för ett tag sedan ang. skitsnack och att ge order om vad S skulle göra och P bad om ursäkt. BB visade inte detta på kvällen utan det var bara vi som ser 24/7 och comhem som såg detta vilket var synd. Simon backar inte för Peter och det stör Peter tydlugen eftersom han inte vill att Simon ska vinna nu!

  • - skriver:

   Över 30? I så fall är också jag pensionär sedan länge! 🙂
   Nej, det jag läst (inte hört som jag råkade skriva) var att många riktiga pensionärer, alltså 65 och uppåt ser på BB!

   Ja, Simon är en trygg och lugn typ. Undra om han kan bli riktigt arg? Förmodligen blir han nog riktigt rosenrasande i så fall! Även om det måste riktigt mycket till för att det skall hända!

 2. RARI skriver:

  SIMON ÄR BEST BEST…O BEST HAN MÅTE VINNAAAA……

 3. RARI skriver:

  HAN MÅSTE VINNA….SIMON…ÄLSKAR DIG

 4. Nathalie skriver:

  Tycker simon är tråkig och alldeles för lugn. Vill vara vän med alla och inte ställa till något drama!! Inte rolig för tittarna!! Hoppas på Peter eller Martin som bjuder på sig själva och skapar skratt i TV rutorna!

 5. Niklas skriver:

  Vad gäller Simon och att bli arg eller motsatsen, kommer man osökt in på historien om smeden och smedhalvan, som klippte till smeden i huvet med en planka.

  Smeden (norrlänning) vänder sig långsamt om och säger i låg ton:

  ”Lelle pöjk…det där skulle du aldrig gjort…för det finns ingenting som gör mig så arg…, som när nån slår mig i huvet med en planka”

  varpå han vänder sig tillbaka och lugnt fortsätter arbetet. Lite av Simon i det!…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s